Hallamölla Gård

BED & BREAKFAST & RESTAURANG SKÓGARNES PÅ HALLAMÖLLA Kom och bo över hos oss i något av våra 9 fina och väldigt fräscha rum. Del i dubbel eller för 750kr/natt inklusive riktigt fin frukost. Föredrar Du enkelrum så erbjuds det för 850kr/natt inklusive frukost. Härliga nymanglade lakan, i enligt våra kunder mycket sköna sängar, och handdukar…

BED & BREAKFAST &
RESTAURANG SKÓGARNES PÅ HALLAMÖLLA

Kom och bo över hos oss i något av våra 9 fina och väldigt fräscha rum. Del i dubbel eller för 750kr/natt inklusive riktigt fin frukost. Föredrar Du enkelrum så erbjuds det för 850kr/natt inklusive frukost. Härliga nymanglade lakan, i enligt våra kunder mycket sköna sängar, och handdukar ingår! Fräscha och fina gemensamma toaletter & duschar. Hallamölla Gård har nio rum och totalt 19 bäddar.

Med lite framförhållning kan ibland även en fantastisk matupplevelse beställas. Skógarnes på Hallamölla tar hand om Er från första minut Ni kommer in i vår restaurang som också är som ett vardagsrum för er som bor här. Du som gäst är vår absolut centralpunkt i allt som driver oss. Känslan av att få skämma bort Dig som gäst och erhålla och förhoppningsvis förtjäna Ditt gillande är avgörande för vår existens. Förutom att planera, tillaga och servera en ljuvlig mat- & dryckesupplevelse med väldigt höga nivåer av smaker försöker vi leverera vårt unika bidrag till vår restaurangs titelsättning ”- en annorlunda matupplevelse”. Lite storytelling i form av att vi involverar och delger våra gäster i varför och hur det som serveras är tillagat och på vilket sätt samt tankar kring matkombinationer samt tex varför just det aktuella vinet serveras till just den rätten…och att skapa känsla av att vara borta men ändå liksom hemma…helt enkelt en härlig och mycket trivsam atmosfär och harmoni.

Från vår & sommar 2022 kommer restaurangen försöka vara öppen för bokning ett par dagar per vecka. Skriv ett mail till info@hallamolla.se med önskemål så får ni säkert svar senast dagen efter! Läs också mer under Skógarnes på Hallamölla på vår hemsida.

BOENDE MED SJÄLVHUSHÅLL
Det kan även finnas möjlighet till självhushåll, framförallt under vardagar och lågsäsong. Det kan ibland kombineras med att man har självhushåll någon dag, och så köper man en frukost någon dag och gör ett besök i restaurangen någon kväll. När inte restaurangen o/e frukost erbjuds finns ett helt eget kök med utrustning förutom alla de fina restauranger som finns inom 20-30 minuter från gården.

Gården har en härlig terrass längs Verkeån där ljudet från åns rinnande vatten är fantastiskt njutbart. Gården är belägen mitt i Verkeåns Naturreservat och Du har verkligen naturen i ditt knä. Vi har också försökt att göra flera rum som en del av Naturen med inredning och stämning från skogen som en del av boendet.
I den ena boendebyggnaden finns vår restaurang, Skógarens på Hallamölla, samt frukostmatsal. I närliggande byggnad ligger vår konferensrum samt då rummen med självhushåll. Det finns möjlighet att boka hela anläggningen med restaurang för olika evenemang, privata såväl som för konferens.

VÅRA ISLANDSHÄSTAR
Möt våra hästar! Här kan du läsa mer om våra fina hästar. Vi har 22 stycken i våra två flockar, alla med sin egna personlighet precis som vi människor. 9 ston och 13 valackar.
Som gäst på Hallamölla Gård brukar man ofta hitta sin favorithäst som förstår en lite extra.
Vi lägger stor vikt på att alla våra ridande gäster skall känna trygghet, ridutveckling, njutning, naturupplevelse etc. Därför har vi inte stora grupper och alltid minst en mycket erfaren turledare. Ridgrupperna anpassas efter ryttarnas önskemål, erfarenhet och ridförmåga. Vi är också måna om hästarnas hälsa och mående så att vi har glada, hållbara, välmående och framåtbjudande islandshästar. Samtliga våra islandshästar töltar 😉

Minimiålder 12 år och då skall barnet ha ridvana samt att vårdnadshavare/vuxen anhörig rida med. Maxvikt 85kg och då gärna med ridvana. De vanligaste turerna är 1,5h och kostar 700kr/person. Maila med din förfrågan och önskemål.

Se mer på vår hemsida www.hallamölla.se
Välkomna
Thomas & Camilla

Besök Webbsidan

Hallamölla Gård 220

  • 273 56
  • Brösarp

0735-016902

0735-016902

Maila oss