Österlenvulk AB, Gärsnäs

Din däckhandlare på Österlen sen 1961. Vi är ett familjeföretag med erfarna medarbetare som klarar det mesta på gummihjul, hos oss kan du köpa däck och fälgar till de flesta fordon.  På Österlen är vi ledande när det gäller hjulinställning av personbilar, jeepar, lastbilar och bussar. Har du en presenning eller ett kapell som är trasigt så…

Din däckhandlare på Österlen sen 1961.

Vi är ett familjeföretag med erfarna medarbetare som klarar det mesta på gummihjul, hos oss kan du köpa däck och fälgar till de flesta fordon.

 På Österlen är vi ledande när det gäller hjulinställning av personbilar, jeepar, lastbilar och bussar.
Har du en presenning eller ett kapell som är trasigt så fixar vi det. PUNKTERING! Du kan inte ta dej till oss, vad göra, jo slå en signal så kommer vi med servicebilen, händer det när vi har stängt, ring vårt journummer så är hjälpen snart på väg.
Hos oss kan du förvara dina sommar- resp. vinterhjul.

 Som delägare av Deekpartner, Nordens största däckkedja, har vi tillgång till de största däck- och fälgfabrikaten. Genom denna kedja är vi miljögodkända.

 Vi och Österlenvulk i Simrishamn är de enda företag i kommunen som är medlemmar i Däckspecialisternas Riksförbund (DRF). Detta garanterar att vi har utbildad personal och att våra lokaler och maskiner är besiktigade och godkända för just vår verksamhet.

Journummer 070-3309799

Besök Webbsidan

Stiby 122

  • 272 61
  • Gärsnäs

0414-504 10

JOUR 070-3309799

Maila oss